FANDOM


Cecille - AnnaSophia Robb

Cecille

Cecille är en fjortonåriga människa, som bor i den lilla staden Kondrae, precis intill Kondrae-klipporna.

HistoriaEdit

Sedan hon varit en liten flicka har hon blivit mobbad av alla de andra barnen, på grund av hennes förädrar och rank i samhället.

Hennes föräldrar är bönder, och de äger en liten bondgård i utkanten av staden. Hennes mamma anses vara en häxa, på grund av synerna hon får, och de andra familjerna fruktar henne. 

En gång försökte de bränna hennes mamma på bål, men istället för att dö eller plågas, så överlevde hon utan en skråma. Sedan dess har de andra familjerna antingen undvikt Cecille och hennes föräldrar, eller gjort saker som kasta sten efter dem.

Då krigen börjar, och Cecilles pappa blir dödad av en varulv då de anfaller Kondrae, flyr Cecille och hennes mamma till staden Érine, där de fortfarande inte har anfallit staden.

PersonlighetEdit

Cecille har alltid haft ett stort intellekt, fast dock så har folk tyckt även det var häxtkonst. 

Hon har utvecklats till en tystlåten, och blyg tjej på grund av hennes plågoandar i staden. Hon försöker dock hela tiden vara vänlig, för att visa att hon inte menar något ont. Detta har dock aldrig hjälpt.

Hon har endast setts bli arg då folk har talat väldigt illa om hennes mamma eller pappa. Ilskan och fruktan riktas oftast mot henne eller hennes mamma. 

UtseendeEdit

Hon är väldigt smal och spinkig, på grund av att hon inte fått tillräckligt med näring. Hon är 159 cm, och medellång. Hennes ansikte är runt, och en aning barnsligt. Hon har rosenröda kinder, dock en aning insjunkna. Hon har bruna, stora ögon, och blont, rakt, axellångt hår.

FamiljEdit

En mamma och en pappa. De är bönder, och mamman anses vara en häxa.

KärleksintresseEdit

  • Har inget.

MärkeEdit

Har inget speciellt märke.

Vapen och FärdigheterEdit

  • Stort intellekt
  • Har knivar i olika storlekar i ett bälte, gömt under klädnaden. 

SvagheterEdit

  • Okänt